Onze diensten

Home / Onze diensten

Wij bieden schoonmaakdiensten aan op contractbasis voor bedrijven, kantoren, instellingen, verenigingen etc. In overleg met de facilitair manager of coördinator maken wij schoon wanneer het u het beste uitkomt.

U wilt voor de kinderen in uw kinderdagopvang graag een schone omgeving. Tangible Services levert uitstekende, betrouwbare en kwaliteit en voldoen aan de hoogste reinigingsnormen. Hierdoor zijn uw kinderen en ouders verzekert van een schone en hygiënische omgeving.

Dit is een uitgebreide, kwaliteit opruim en schoonmaakactie, uitgevoerd wanneer u denkt dat het nodig is. Dit kan zijn aan het einde van een huurperiode of misschien in het voorjaar als u het hele huis eens goed onderhanden wilt nemen om netjes de zomer in te gaan. De Eenmalige speciale schoonmaak bevelen wij graag aan wanneer klanten zich niet willen binden aan onze Regelmatige schoonmaakdiensten, maar wel behoefte aan efficiënte en betaalbare service op hun gemak. Het wordt ook veel gebruikt door klanten na renovatie, bouwwerken of in andere gevallen waarin gedetailleerde, professionele schoonmaak nodig is. We bieden ook eenmalige speciale schoonmaak voor kantoren en andere commerciële instellingen.

We doen regelmatig huis schoonmaken gebaseerd op een dagelijkse, tweewekelijks, wekelijks, of maandelijks schema, afhankelijk van de behoeften van klanten. De woonkamer, alle slaapkamers, de badkamer, het toilet en de keuken worden schoongemaakt en op basis van de volgende aspecten gereinigd: afstoffen meubilair en alle installaties, zoals lijsten en spiegels. Stofzuigen van het tapijt, het dweilen van de vloer. Het afstoffen van de gordijnen, het dweilen van alle oppervlakken, alle kasten van binnen en buiten schoonmaken en ontvetten, olie of vlekken op de muur verwijderen. Het schoonmaken van de badkamer, ook de muren en eventueel het bad.

Als u gaat verhuizen naar een ander huis dan dient u het verlatende huis vaak netjes en schoon achter te laten. Ook uw nieuw huis wilt u wellicht eerst een grondige schoonmaak beurt geven. Wij zorgen er voor dat het verlatende huis, maar ook eventueel uw nieuw huis netjes schoongemaakt wordt. Denk bijvoorbeeld aan vettige keukenmuren, haren van huisdieren, het toilet en badkamer.

U heeft al voldoende zorgen met het verhuizen, dus laat het schoonmaak werk maar aan ons over.

U hebt uw huis net gerenoveerd. Het is opgeknapt maar binnen is nog niet alles opgeruimd om definitief te verhuizen. Dat kunnen wij voor u doen. Grondige reiniging inclusief het verwijderen van cementresten, verf, bouw-en sloopafval. Het huis zal worden opgeleverd naar uw wensen en verwachtingen.

Nadat u een gezellig en waarschijnlijk welverdiend feestje hebt gevierd heeft u misschien geen tijd noch de energie om schoon te maken en de gehuurde ruimte netjes aan de verhuurder te presenteren. Geen zorgen, we hebben een team van professionals die bereid zijn om zelfs in de nachtelijke uurtjes of vroeg in de ochtend aanwezig te zijn om al het schoonmaakwerk te doen. Is dat niet een geruststellende gedachte?

Wassen en strijken is niet iedereen z’n hobby en daarnaast is het ook flink tijdrovend. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Wij kunnen de was voor u doen, of alles netjes strijken en opvouwen of beide. Deze service is voor iedereen die geen tijd en zin heeft of het niet zelfstandig kan doen.

Vraag vandaag nog een prijsopgave aan of boek een afspraak