Onze diensten (Our services)

Wij leveren een breed scala aan schoonmaak diensten, met een meetbaar resultaat en een positieve invloed op uw gezin, instelling of bedrijf. Zoals: Regelmatige schoonmaakdiensten, Eenmalige speciale schoonmaak, Move-in cleaning (als u in een huis gaat wonen, Move-out cleaning (als u uit een woning vertrekt) Renovatie schoonmaak, After party cleaning (na een feestje maken wij schoon), Commercieel schoonmaken, wassen en strijken.

  • Regelmatige schoonmaakdiensten

We doen regelmatig huis schoonmaken gebaseerd op een dagelijkse, tweewekelijks, wekelijks, of maandelijks schema, afhankelijk van de behoeften van klanten. De woonkamer, alle slaapkamers, de badkamer, het toilet en de keuken worden schoongemaakt en op basis van de volgende aspecten gereinigd: afstoffen meubilair en alle installaties, zoals lijsten en spiegels. Stofzuigen van  het tapijt, het dweilen van de vloer. Het afstoffen van de gordijnen, het dweilen van alle oppervlakken, alle kasten van binnen en buiten schoonmaken en ontvetten, olie of vlekken op de muur verwijderen. Het schoonmaken van de badkamer, ook de muren en eventueel het bad.

  • Eenmalige speciale schoonmaak

Dit is een uitgebreide, kwaliteit opruim en schoonmaakactie,  uitgevoerd wanneer u denkt dat het nodig is.  Dit kan zijn aan het einde van een huurperiode of misschien in het voorjaar als u het hele huis eens goed onderhanden wilt nemen om netjes de zomer in te gaan. De Eenmalige speciale schoonmaak bevelen wij graag aan wanneer klanten zich niet willen binden aan onze Regelmatige schoonmaakdiensten, maar wel behoefte aan efficiënte en betaalbare service op hun gemak. Het wordt ook veel gebruikt door klanten na renovatie, bouwwerken of in andere gevallen waarin gedetailleerde, professionele schoonmaak nodig is. We bieden ook eenmalige speciale schoonmaak voor kantoren en andere commerciële instellingen.

  • Move-in cleaning

Soms is het huis  waar u in wilt trekken niet zo schoon als u zou willen. De muren van de keuken kunnen vettig zijn  en de haren van huisdier vindt u overal. Laat ons dit voor u schoonmaken. We kunnen dat snel en goed.

  • Move-out cleaning

Als u van plan bent om te verhuizen en u moet het huis schoon opleveren, dan is dit wat u nodig hebt.  Uw zorgen hierover nemen we helemaal weg tegen een zeer betaalbare prijs.

  • Renovatie schoonmaak

U hebt uw huis net gerenoveerd. Het is opgeknapt maar binnen is nog niet alles opgeruimd om definitief te verhuizen. Dat kunnen wij voor u doen. Grondige reiniging inclusief het verwijderen van cementresten, verf, bouw-en sloopafval. Het huis zal worden opgeleverd naar uw wensen en verwachtingen.

  • After party cleaning

Nadat u een gezellig en waarschijnlijk welverdiend feestje hebt gevierd heeft u misschien geen tijd noch de energie om schoon te maken en de gehuurde ruimte netjes aan de verhuurder te presenteren. Geen zorgen, we hebben een team van professionals die bereid zijn om zelfs in de nachtelijke uurtjes of vroeg in de ochtend aanwezig te zijn om al het schoonmaakwerk te doen. Is dat niet een geruststellende gedachte?

  • Commercieel schoonmaken

Op contractbasis schoonmaken bij bedrijven, kantoren, instellingen, etc.. Neem vrijblijvend contact met ons op voor en bespreek uw wensen.

  • Wassen en strijken

Wassen en strijken doen we voor iedereen die dit niet zelf kan of wil doen. Bel of schrijf ons en vraag naar onze tarieven.